HR- & Salarisadministratie

Wij ontlasten onze klanten graag in, en rondom, de HR- en Salarisaministratieve handelingen. We denken daarbij in mogelijkheden. Persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie staan daarbij voor ons hoog in het vaandel. Wil je een informatief en vrijblijvend gesprek?Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden graag al jouw vragen.

Basis

Minimale kosten en toch een volledig juiste salarisverwerking.
Onze basis dienstverlening voor het verwerken van salarisadministratie is uitermate geschikt voor ondernemingen die zelf de salarisadministratie uitvoeren zonder daarvoor een salarisadministrateur beschikbaar te hebben. Wij stellen de salarissoftware (Nmbrs) beschikbaar inclusief een app voor medewerkers, jouw medewerkers/administratieve medewerkers voeren zelf alle wijzigingen door en wij dragen zorg voor de fiscale controle. Ook verzorgen wij alle aansluitingen met bijvoorbeeld de Belastingdienst voor de loonaangifte, het boekhoudsysteem en pensioenfondsen.

Plus

Heldere dienstverlening tegen een eerlijke prijs.
Aanvullend op onze basisdienstverlening bieden wij ook aanvullende HR-modules. Volledige verzuimadministratie inclusief koppelingen met Arbodiensten. Het toekennen van verlofrechten, registreren van aanvragen en het inrichten van goedkeuringsprocessen. Ook het digitaal aanleggen van personeelsdossiers, het opmaken van arbeidsovereenkomsten, het digitaal ondertekenen van documenten kunnen onderdeel zij van deze dienstverlening. Werk je liever met andere salarissoftware dan NMBRS? Ook dit is voor ons geen probleem. Onze teamleden beschikken over parate kennis van alle meest voorkomende (salaris)software.

Compleet

Je “eigen” HR- en salarisadministratie volledig uitbesteed.
Volledig ontzorgt worden en toch je “eigen” salarisadministratie? Wij zijn gespecialiseerd in het volledig overnemen van de salaris- en/of HR administratie onder het “White label” principe. Wij voeren de salarisadministratie uit in naam van de eigen onderneming. Medewerkers en managers kunnen rechtstreeks contact met ons opnemen en toch veronderstellen dat ze contact hebben met een directe collega. Of het nu gaat om ziekmeldingen, salarismutaties of declaraties, alle vragen kunnen centraal bij ons worden afgehandeld.

Op maat

Dienstverlening compleet op maat.
Heb je specifieke wensen of aanvullende behoeften? Wij passen onze dienstverlening graag aan op jouw wensen. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt voorstel.

Daarom kies je voor Tilstra Services

De full-service en strategische partner voor uw HR en Salarisadministratie hulpvragen. Wij denken in het belang van onze klanten en zijn ook (in)directe collega's, aangezien we ook graag (deels) op locatie werken. We communiceren daarom graag open en eerlijk. Jouw stip op de horizon als bedrijf zal onze missie worden om te vervullen. Wij helpen je dus graag met het optimaliseren van jouw salarisadministratie en HR processen. Persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie staan daarbij voor ons hoog in het vaandel.

24/7 online inzicht

áltijd eenvoudig te bereiken

denkt in mogelijkheden

Direct contact

Email

Wij reageren zo snel mogelijk op je email

Stuur ons een email >

Telefoon

Maandag tot en met vrijdag vanaf 9:00 tot 17:00

Bel 085-864 0718 >

Locatie

Wijkermeerstraat 40B
2131 HA Hoofddorp

Naar Maps >
Liever direct het offerte formulier invullen?
Bedankt voor uw bericht! Deze is in goede orde ontvangen.
Er ging iets fout tijdens het versturen van uw bericht.