Consultancy en Advies

Wat wij doen is niet uniek, hoe wij het doen wel! Veel van onze teamleden zijn in het verleden werkzaam geweest bij grote salarisverwerkingsbedrijven. De kennis die daarbij is opgedaan is de grondlegger van ons geoptimaliseerd dienstverleningsmodel. Vanuit onze overtuiging dat elke organisatie recht heeft op een heldere, gestructureerde salarisverwerking delen wij graag onze kennis en ervaringen.

Accountancy en Administratie kantoren

Al meerdere concullega’s hebben wij kunnen helpen hun werkzaamheden te stroomlijnen waardoor zij beter aan de klantverwachtingen konden voldoen én daarbij (veel) meer omzet kunnen genereren. Benieuwd of wij ook voor jouw organisatie meerwaarde kunnen toevoegen? Wij komen graag langs voor een informatief gesprek.

Shared Services

Steeds vaker maakt de salarisadministratie onderdeel uit van een HR/Finance shared services. Ons team heeft al veel van deze transities begeleid. Wij zijn er van overtuigd dat, wanneer bij de start van deze transities, de juiste beslissingen genomen worden veel winst te behalen is. Wij zijn in staat de juiste vragen te stellen, end-to-end processen in kaart te brengen en knelpunten inzichtelijk te maken.  

Projectmedewerkers en leiders

Een vernieuwing doorvoeren, of een specifieke opdracht? Wij hebben meerdere consultants beschikbaar die daarbij tijdelijk kunnen ondersteunen. Ook de rol van projectleider nemen wij graag op ons. Als startpunt zullen wij daarvoor in gesprek gaan met jou en de, voor de opdracht, geschikte consultant. Naar aanleiding van dat gesprek zullen wij een adviesrapport opstellen. Wanneer wij het eens zijn over de juiste aanpak stellen wij een projectplan en een planning op en kunnen wij de projectleiding volledig van je overnemen.

Daarom kies je voor Tilstra Services

De full-service en strategische partner voor uw HR en Salarisadministratie hulpvragen. Wij denken in het belang van onze klanten en zijn ook (in)directe collega's, aangezien we ook graag (deels) op locatie werken. We communiceren daarom graag open en eerlijk. Jouw stip op de horizon als bedrijf zal onze missie worden om te vervullen. Wij helpen je dus graag met het optimaliseren van jouw salarisadministratie en HR processen. Persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie staan daarbij voor ons hoog in het vaandel.

24/7 online inzicht

áltijd eenvoudig te bereiken

denkt in mogelijkheden

Direct contact

Email

Wij reageren zo snel mogelijk op je email

Stuur ons een email >

Telefoon

Maandag tot en met vrijdag vanaf 9:00 tot 17:00

Bel 085-864 0718 >

Locatie

Wijkermeerstraat 40B
2131 HA Hoofddorp

Naar Maps >
Liever direct het offerte formulier invullen?
Bedankt voor uw bericht! Deze is in goede orde ontvangen.
Er ging iets fout tijdens het versturen van uw bericht.